Logo SjefsCreatie

Blog en wat ons bezig houdt

Lees hier wat we afgelopen tijd gesjeft hebben en wat ons verder interesseert en bezig houdt.

Actueel

Elke goede website heeft een blog nodig. Nu nog de vulling.

Momenteel zijn we heel druk met het uitbouwen van ons nieuwe bedrijf Sjef. Wat kun je toch heerlijk afstuderen op je eigen merkverhaal en website. Gelukkig worden we aan alle kanten geholpen door Sjef Copy, Sjef SEO, Sjef DIVI en nog vele andere Sjefs. Tussendoor moet er ook nog gewoon heel hard gewerkt worden en hebben we samen al heel wat klussen afgerond. Binnenkort meer over waar we mee bezig zijn.

Logo SjefsCreatie

Ons nieuwe kantoor in Weesp!

Superblij zijn we met onze nieuw stek in Weesp! Dit is ons uitzicht vanaf het bankje voor deur. We hebben 3 fantastische werkplekken en een eigen studio waar we zelf opnamens kunnen maken voor o.a. stop motion filmpjes en packshots. Kom je eens een bakkie doen? We zitten aan de Hoogstraat 10 in Weesp.

Logo SjefsCreatie

Concept en design Manifest Haarlemmermeer

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen van een manifest. Superleuke opdracht waarvoor we samen met de Firma Stek het concept, copy, illustraties en de vormgeving hebben verzorgd.

(bron: https://haarlemmermeerwest.mett.nl/omanifest/default.aspx)

Snel en efficiënt 12.000 woningen bouwen

In de Haarlemmermeer moeten de komende jaren snel en efficiënt veel woningen voor een mix aan doelgroepen worden gebouwd. De samenwerkende grondeigenaren in Haarlemmermeer-West staan te popelen om deze woningen te realiseren. Om tempo te maken is volgens de samenwerkende grondeigenaren in Haarlemmermeer-West een onorthodoxe samenwerking met de Gemeente Haarlemmermeer nodig. Vanuit die gedachte stelden zij een manifest op waarin niet alleen hun eigen taken en beloften zwart op wit staan maar ook hun verwachtingen over de inzet van de gemeente.

Logo SjefsCreatie

Illustraties van de projectontwikkelaars

Om de samenwerkende grondeigenaren meer een gezicht te geven hebben we besloten om de mannen in illustratievorm af te beelden.

band_ska_weesp_treasuredrop_sjef_dimitri

Beeldbewerking waar muziek in zit!

Voor de ska band Treasure Drop maakten we onlangs dit opvallende artwork. De afbeelding is volledig in elkaar gephotoshopt! Beetje 3D, beetje Photoshop, beetje fotografie. 

Logo SjefsCreatie

Volgen jullie ons al op Instagram?

Voor de laatste updates volg ons nu ook op Instagram. https://www.instagram.com/sjefcreatie/