Logo SjefsCreatie

Portfolio

Zie hier wat we in de loop der jaren allemaal gesjeft hebben. Beide Sjef’s hebben vele jaren ervaring bij bureaus en als zelfstandig designer.

 

Logo SjefsCreatie

Artwork & beeldmanipulatie

Sjef manipuleert graag! Wij worden heel blij van mooie beelden maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, wij maken het. We zijn een kei in het combineren van verschillende technieken zoals 3D, illustratie en fotografie.

Stop Motion animatie

We hebben een eigen kleine studio hier in Weesp! Hier maken wij simpele betaalbare stop motion animaties. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een stop motion animatie met jouw product.

Sjef bedenkt ook concepten

Naast dat we een stelletje handige donders zijn in het maken van mooie dingen zijn we ook goede conceptdenkers. We denken graag mee over hoe we jouw merk het beste voor de dag kunnen laten komen. Maar we bedenken ook van scratch af aan hoe jouw nieuwe verpakking, stand of huisstijl eruit moet komen te zien.

Logo SjefsCreatie

Sjef regelt ook al het drukwerk

Sjef regelt alles van A tot Z. Dus heb je drukwerk nodig dan zullen we ook dat voor je regelen. We werken voor grote en kleine merken en of het nu om een flyer gaat of om 3D instore materiaal wij maken het voor je. Zie hier een korte compilatie van werk van ons.

Logo SjefsCreatie

3D artwork

3D artwork daar draaien wij onze hand niet voor om. Daar hebben wij beide jarenlange ervaring in. Zo hebben we voor veel merken en bureau’s artwork mogen maken. De laatste tijd zijn we ook bezig met Augmented Reality, bekijk maar eens het leuke filmpje hieronder dat we maakten bij de geluidstudio opnames van 123inkt.

Sjef illustraties_getekend

Sjef illustreert

Van scratch af aan iets tekenen, gewoon met een potlood of helemaal digitaal. Wij kunnen dit allemaal verzorgen. Illustraties kunnen helemaal op maat gemaakt worden op welke resolutie dan ook.

Logo SjefsCreatie
Logo SjefsCreatie

Product- en premiumdesign

We hebben inmiddels best wat leuke premiums / producten mogen ontwerpen. We kunnen zowel het ontwerp leveren maar nemen ook met liefde de creatieve productie begeleiding voor onze rekening.

123inkt campagne

123inkt was reeds in het bezit van een 2D karakter genaamd Druppie en deze wilden ze graag omzetten naar een 3D karakter. Allereerst maakten we handschetsen, omschreven we zijn karakter en dachten we goed na over de rol die Druppie zou gaan innemen in het merkverhaal. 2D Druppie kreeg letterlijk handjes en voetjes en 3D Druppie was geboren! We ontwikkelden een brandbook waarin 3D Druppie werd omschreven en getoond in vele verschillende houdingen en emoties. Aan de hand van dit brandbook kon 123inkt vele uitingen maken. Druppie is nu dan ook terug te vinden in drukwerk en online uitingen. Bekijk hier alle Radio- en TV commercials die we maakten.
Logo SjefsCreatie

Packaging design

Ben je op zoek naar een nieuw design voor je verpakking? Kom dan zeker eens met ons praten. Wij ontwikkelden afgelopen jaren vele verpakkingen. Wij zijn daar zo goed in omdat wij als 3D designers anders kijken naar een verpakking dan andere ontwerpers. Daarnaast zijn we ook product designer en hebben we jarenlange ervaring in de retail industrie.

infograpics-illustraties uitleggend

Sjef houdt van duidelijkheid

Mensen zijn heel visueel ingesteld en daarom is een verhaal in beeld vertellen veel pakkender dan een verhaal in woorden. Beide Sjef’s zijn een kei in het vertalen van een lang of ingewikkeld verhaal naar een pakkende illustratie of animatie. De Sjef’s maakten al illustraties, infographics en animaties voor TATA Steel, ING, Albert Heijn, Incotec, NOS, NEOS, ZEISS, e.v.a merken.

Vaak werken we bij dit soort opdrachten nauw samen met goede copywriters. Zo ontwikkelden we onlangs nog een geillustreerd manifest Haarlemmermeer-West in opdracht van de Firma Stek.

Logo SjefsCreatie

Huisstijl en brand identity

Voor heel diverse merken en organisaties ontwikkelden we logo’s en huisstijlen. Vaak dachten we ook meer met de naam en de propositie. Zie hier een aantal mooie voorbeelden.

Logo SjefsCreatie

Ruimtelijke vormgeving

Sjef heeft een ruimtelijke blik. Omdat wij al jaren als 3D vormgevers werken hebben wij veel verstand van ruimtelijke vormgeving. Denk aan:

– mock ups
– artist impressions
– standontwerp
– verpakkingsontwerp
– display ontwerp
– product design

Wij maken het!

Albert Heijn Digitale schermen

Voor Albert Heijn Studio mochten we een reeks animaties bedenken voor de digitale schermen in de winkels. Voordat we overgingen tot het bedenken van de scripts bedachten we met het team van Albert Heijn Studio eerst het concept en maakten we samen met hun ook het artwork.